{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Perser Felix 2009

5.590 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

 *~ Therese ~*
Kvinde | 44 år | Oprettet: 27. aug 2006


Perser Felix

Fødselsår:
2009
Temperament
Ja, han har temperament! Men han er den dejligste lille plysbamse! Han er fuld af fis og ballade og jordens største drillepind! Han har ikke den største respekt for autoriteter; det er bare SÅ morsomt at få skæld ud! Så styrter man afsted, højt vrælende, for så at vende tilbage et øjeblik efter for at fortsætte med sine drillerier!

Han er dog alligevel mors lille dreng, og en rigtig kælefis, der følger mig, hvor jeg går! Men når der kommer fremmede, er han den, der er væk - og han kommer først tilbage et godt stykke tid efter, at de er gået! En skam, for jeg vil jo så gerne vise ham frem, men han må jo have nok i sin moar! ;o)

Update d. 25/6-2009:
Felix vokser og vokser - han ligner en ranglet teenager med lang hale og lange ben med kæmpe store labber! Han snakker stadig hele tiden, og hans selvtillid, ego og viljestyrke er bestemt ikke blevet mindre på de knapt 3 uger, som han har boet hos os!!
Han leger med Perle Puf, som han er blevet meget glad for, og han er da ligeglad, om hun lægger ham ned med poten under deres vilde jagt (som kun er for sjov) han galloperer bare videre. Rumlemor kan han også godt overfalde - men hun skal helst være inde i legetunnelen, og så overfalder de hinanden gennem den.
Alt i alt stortrives han, og der er kommet stor harmoni i min lille katteflok, selvom det engang imellem føles som om, her er tornadoer, så meget gang i den er der kommet! ;o)

Felix er virkelig en helt igennem speciel lille kat, som er ligeså sød og kælen, som han er yndig og charmerende! Og fræk som bare pokker! ;o)

Update d. 1/9-2009:
Felix blev kastreret for et par uger siden, hvilket gik helt fint. Selvom han var ret så syg af narkosen og jeg var ved at gå til af frygt for min lille dreng! ;o)
I dag har han været hos dyrlægen igen, da hans tænder er ved at vokse ud, og i den forbindelse har han fået noget betændelse i tandkødet. Men han tager det fint, og han er bare så dygtig hos dyrlægen - finder sig i alt, og siger ikke en lyd; hvad der ellers er ukarakteristisk for ham! ;o)
Men han ved godt, hvem han tilhører, for han puttede sig ind til mig, det lille pus. Mors lille dreng! ;o)
Han blev samtidigt vejet, og han vejer i en alder af 5½ måned 2,6 kg, hvad der vist er en helt fin vægt! Og han vokser endda stadig, og poterne er bestemt ikke blevet mindre - de er nogle store, deljige labber! ;o)

D. 22/10-2009: Felix har i dag været til dyrlægen, da han desværre har fået øjenhindebetændelse nu for 2. gang - men ellers har han det godt og stortrives! 7½ måned gammel vejer han stadig 2,6 kg., så han bliver nok bare ved med at være en lille lort - men en helt utroligt dejlig en af slagsen ;o)
Tricks
Ingen - endnu :o)
Stævner
Stamtavle
Nej, kun faderen har; moderen ser dog som han helt ud som en sølvperser, så jeg tillader mig derfor at kalde min dreng for perser, selvom "beviserne" ikke helt er i orden ;o)
Køn
En fin lille dreng - kastreret, selvfølgelig.
Beskrivelse
Sort blotched tabby perser - begge forældre er sølvpersere, så derfor har han lidt næse.

16 måneder gammel vejer smuksakken 3,1 kg, så han er bare en lille én - mors lille nullermand! ;o)
Kommentér på:
Perser Felix
Annonce